Aus der mechanischen Stadt : Aufnamen von Hans Glauber - Hamburger, Jörg (Kunstgewerbemuseum, 1965)
Prikaz različitih mehaničkih spojeva otisnut crno-bijelo s plavim tekstom koji donosi informacije o izložbi.