Couleur et sécurité - Keller, Pierre, likovni umjetnik ([s. n.], 1961)
Crni plakat podijeljen na tri dijela koja su povezana središnjim vertikalnim linijama žute, bijele i crvene boje s naslovom ponovljenim na svakom dijelu u izabranoj boji.