Welt des Erdöls : Junge Maler sehen eine Industrie - Kurtz, Helmut (Kunstgewerbemuseum, 1956)
Prikaz crne mreže (čeličnog tornja) na bež pozadini s crvenim akcentima, u središtu "tornja" crni kvadrat s naslovom izložbe.