France d'aujourd'hui : Art et Technique - Soland, Gottlieb (Zürich : Kunstgewerbemuseum, 1957)
Reducirani prikaz francuske zastave u donjem djelu plakata s crnim naslovom na bijeloj pozadini u gornjem.
Keywords: Izložbeni plakati