25 FPS internacionalni festival eksprimentalnog filma i videa (25 FPS Udruga za audio-vizualna istraživanja, 2010)
Crveno crna podloga plakata sastoji se od polja geometrijskih oblika, pruga različitih usmjerenja. U središtu plakata ističu se brojka i kratica naziva festivala