Ex libris Prof. Dr. Med. D. Novak
Prikaz humanoidnog bića s dva para očiju kako pruža ruku prema neidentificiranom obliku; u središtu manji ljudski lik iznad kojeg je obrnuti trokut na vršku kojega je znak za beskonačnost.