Slavonski puti (Požega : TZ Požeško-slavonske županija, 2012)
Portal koji promovira vinske ceste Požeško-slavonske županije.
Pristup: World Wide Web. ; ranije dostupno na URL: http://slavonski-puti.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.5.2019. ; zadnji opis prema verziji dana: 23.6.2021.)
Keywords: Vino i vinarstvo -- Požeško-slavonska županija; Vinski turizam -- Požeško-slavonska županija; Vinogradarstvo -- Požeško-slavonska županija