Ištemo pravdu ([s. n.], 1874)
O sporu između Konzorcija za krajiške šume u Budimpešti i Krajiškog erara u Zagrebu u povodu ugovora o iskorištavanju slavonskih šuma; u prilogu, 28-192. str., prijepisi molbi, odgovora, bilježničkih akata, mišljenja eksperata i sl.