Dan doktorata Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta elektrotehnike i računarstva ... Doktorski studij Elektrotehnika i računarstvo (Sveučilište u Zagrebu, Fakultet elektrotehnike i računarstva, 2019)
Otvoreni skup, na kojemu doktorandi javno predstavljaju svoje istraživačke rezultate,pruža uvid u raznolikost i kvalitetu znanstvenog rada Fakulteta.