Hrvatska pravna revija : časopis za promicanje pravne teorije i prakse = Croatian law review : law journal promoting legal theory and practice - Bijelić, Alen (Inženjerski biro : Pravni fakultet, 2019)
Interdisciplinarni stručno-znanstveni časopis objavljuje aktualne teme iz pravne znanosti i prakse, ali i ekonomska i šira društvena pitanja obrađena od strane znanstvenika, stručnjaka i praktičara.