14. Goranovo proljeće, 21.3 -12.6.1977. : Teatar poezije "Brankovo kolo" Sremski Kalovci izvodi recital poezije Ravnica u zagrljaju rijeka (Teatar ITD, 1977)
Uz gornji rub plakata istaknut naslov crvenom bojom na bijeloj podlozi plakata. Ispod naslova ukomponirana ploha žute boje iz čijeg obrisa se prepoznaje obris glave I.G. Kovačića