14. Goranovo proljeće, 21.3 -12.6.1977. : Prvi susret glumaca-recitatora poezije (Teatar ITD, 1977)
Uz gornji rub plakata istaknut naslov crvenom bojom na bijeloj podlozi plakata. Ispod naslova ukomponirana ploha žuto-narančaste boje iz čijeg obrisa se prepoznaje obris glave I.G. Kovačića