Goranovo proljeće, 16-21.3.1976. : Vladimir Nazor, Čovjek, patnik i sretnik (Mali Lapidarij, 1976)
Uz gornji rub plakata istaknut naslov crvenom bojom na bijeloj podlozi plakata. Ispod naslova ukomponirana ploha sive boje iz čijeg obrisa se prepoznaje obris glave I.G. Kovačića