Goranovo proljeće, 16.-21.3.1976. : plesovi i pjesme naroda Jugoslavije ([s. n.], 1976)
U podlozi plakata ljubičasta ploha obrisa glave I.G. Kovačića, povrh čega raspored događanja. Naslov istaknut tamnijim tonom ljubičaste boje, smješten uz gornji rub plakata.