Goranovo proljeće, 16-21.3.1976. : natjecanje recitatora amatera ([S. n.], 1976)
Uz gornji rub plakata istaknut naslov crvenom bojom na bijeloj podlozi plakata. Ispod naslova ukomponirana ploha sive boje iz čijeg obrisa se prepoznaje obris glave I.G. Kovačića