Goranovo proljeće, 16.-21.3.1976. : Jama ([s. n.], 1976)
U podlozi plakata siva ploha obrisa glave I.G. Kovačića, povrh čega otisnut raspored događanja. Naslov istaknut crvenom bojom, smješten uz gornji rub plakata.