Makroprudencijalni skener rizika (Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga, 2019)
Časopis pridonosi boljem razumijevanju sistemskih rizika, potiče na planiranje aktivnosti i mjera koje preveniraju materijalizaciju tih rizika.