I popoli d'Ercegovina e Bosna ad Antonio Gutta pel suo lamento nella Zora al n. 30 anno corrente : (versione dall'illirico nella Zora n. 40 a. c.) : dedicata alle guardie nazionali dalmate - Vidović, Marko Antun (Tipografia Demarchi-Rongier [!], 1848)
U povodu pjesme A. Gutte, Bratji Ercegovcima. Pisma, u br. 30 Zore dalmatinske za 1848. g., izašao je u br. 40 iste god. odgovor u stihovima, Ercegovci i Bošnjaci Častnomu gospodinu A. Gutti na njegovu xalbu koju pokazuje u Zori pod br. 30 tekuche godine; ovo je prijevod tog odgovora.