Naši izlazi na more : u Dalmaciju ili na Neum-Klek? : (jedan odgovor) - Senjanović, Petar ([s. n.], 1920)
Odgovor na članke M. Jovanovića iz Sarajeva, objavljene u Bosanskom Lloydu pod nasl.: O željeznicama u kraljevstvu SHS.