Aurora (Zagreb : Impact HUB, 2017)
Portal-platforma koja na pristupačan, razumljiv i brz način, donosi sve bitne informacije vezane uz poduzetništvo u Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.9.2019.)
Keywords: Poduzetništvo -- Hrvatska