Sistemazione amministrativa delle nuove provincie e istituzione di una Giunta provinciale straordinaria per la provincia d'Istria con sede in Parenzo ([s. n.], 1922)
Sadrži propise o upravnom uređenju novih pokrajina od 31. VIII. 1921., kraljevski dekret o Pokrajinskom odboru u Poreču od 19. XI. 1921. i kraljevski dekret kojim se preinačuje sastav Pokrajinskoga odbora od 19. I. 1922.