Mali zmaj (Društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece "Mali zmaj", 2010)
Web-stranice neprofitne i volonterske udruge koja se bavi poboljšanjem kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.