Udruga za interdisciplinarna i interkulturalna istraživanja : Association for Interdisciplinary and Intercultural Research
Web-stranice udruge koja se bavi razvojem demokratske i političke kulture, umjetnosti, ljudskih prava, obrazovanja, znanosti i ogrživog razvoja.