Glazba XX stoljeća : Zbor i simfonijski orkestar RTZ - Simončić, Savo (Radio televizija Zagreb, 1973)
Prikaz brojnih uzajamno spojenih bijelih i plavih kružnica na crnoj pozadini, bijeli tekst pri dnu plakata.