Glazba XX stoljeća : Simfonijski orkestar RTZ - Simončić, Savo (Radio televizija Zagreb, 1973)
Prikaz brojnih uzajamno spojenih svjetlo-ružičastih i crvenih kružnica na crnoj pozadini, svjetlo-ružičasti tekst pri dnu plakata.