Međunarodna mreža poslovnih žena (Međunarodna mreža poslovnih žena, 2017)
Web-stranice udruge čiji je cilj promicanje, razvoj i unapređenja poduzetništva, s naglaskom na žensko poduzetništvo, na međunarodnoj razini i u Republici Hrvatskoj.