9. Vinkovačke jeseni : Smotra folklora Slavonije i Baranje (Turističko društvo Vinkovci, 1973)
Kružni oblik nalik mandali u središtu s naslovom manifestacije i godinom, u gornjem djelu prikaz jugoslavenske zastave, u donjem djelu informacije o manifestaciji.