Glazba XX stoljeća : Simfonijski i plesni orkestar RTZ - Simončić, Savo (Radio televizija Zagreb, 1972)
Prikaz brojnih uzajamno spojenih bijelih i zelenih kružnica na crnoj pozadini, bijeli tekst pri dnu plakata.