Amerikanac u Europi (Filmoteka 16, 1973)
Dijagonalno postavljen tekst s crvenim naslovom i crnim tekstom koji opisuje radnju filma u gornjem djelu plakata, ispod teksta reprodukcija crno-bijele fotografije protagonista koja je uzicom povezana uz prikaz crvenog kofera na kojem su imena raznih europskih gradova.