Rančeri napadaju (Filmoteka 16, 1973)
Crveni plakat s velikim bijelim naslovom u središtu, prikaz revolvera u gornjem djelu plakata s reprodukcijama crno-bijelih fotografija glumaca. U donjem djelu plakata sažetak radnje filma.