20 godina S.D. Metalac (S.D. Metalac, 1950)
S lijeve strane plakata skicozan prikaz različitih sportova na crvenoj podlozi. Na desnoj strani plakata popis događanja vezan uz godišnjicu. U dnu plakata veliki naslov.