Hrvatska asocijacija za sportski menadžment (Hrvatska asocijacija za sportski menadžment, 2018)
Web-stranice udruge koja djeluje s ciljem obrazovanja, istraživanja i praktičnog stručnog rada u području sportskog menadžmenta.