Primena Trianonskog ugovora na železnice - Nikolić, Kosta, inženjer prometa ([s. n.], 1925)
O procjeni vrijednosti željezničkih sredstava i uređaja u povodu reparacionih zahtjeva Kraljevine SHS prema Mađarskoj.