Knjiga sažetaka Dana otvorenih vrata Znanstveno-istraživačkog centra za tekstil .. (Sveučilište u Zagrebu, Tekstilno–tehnološki fakultet, 2019)
Sažeci Znanstveno-istraživačkog centra za tekstil Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.