Program ruralnog razvoja (Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju, 2019)
Web-stranice institucije čija je svrha pomoću financijskih instrumenata potaknuti i podržati rast i razvoj poljoprivrednog, prerađivačkog i šumarskog sektora.