Regionalna energetska agencija Sjever (Regionalna energetska agencija Sjever, 2013)
Web-stranice javne, nezavisne i neprofitne ustanove koja se bavi problematikom s područja obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i racionalnog korištenja energije te zaštite okoliša.