Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom
Web-stranice ustanove za provođenje postupka vještačenja u svrhu utvrđivanja oštećenja, invaliditeta, funkcionalne sposobnosti, razine potpore, radne i preostale radne sposobnosti osobe te za razvoj područja profesionalne rehabilitacije i zapošljavanja osoba s invaliditetom.