Centar za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić
Web-stranice samostalne ustrojstvene jedinice Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske kojemu je temeljni poslovni proces pretvorba materijalnog traga izuzetog s mjesta počinjenja kaznenog djela u pravovaljani materijalni dokaz.