Hrvatski otočni proizvod (Udruga poslovni klaster "Hrvatski otočni proizvod", 2019)
Web-stranice projekta vizualnog označavanja otočnih proizvoda oznakom “Hrvatski otočni proizvod” koji je pokrenut početkom 2007. s namjerom poticanja otočnih proizvođača u proizvodnji izvornih i kvalitetnih proizvoda.