Hrvatski otočni proizvod (Tkon : Udruga poslovni klaster "Hrvatski otočni proizvod", 2019)
Web-stranice projekta vizualnog označavanja otočnih proizvoda oznakom “Hrvatski otočni proizvod” koji je pokrenut početkom 2007. s namjerom poticanja otočnih proizvođača u proizvodnji izvornih i kvalitetnih proizvoda.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 11.11.2019.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Proizvodi -- Jadransko more (otoci)