Hrvatska udruga za bolesti štitnjače (Hrvatska udruga za bolesti štitnjače, 2017)
Web-stranice udruga čije su djelatnosti informiranje javnosti o novim i naprednijim metodama liječenja bolesti štitnjače, razvijanje programa međunarodne suradnje te uključivanje u rad istih suradnja sa zdravstvenim i drugim organizacijama te nadležnim tijelima u cilju pomoći oko rješavanja zdravstvenih problema bolesnika.