Oratio in auspicatissimo sacerdotii jubilaeo, quod eminentissimus ac reverendissimus dominus Georgius Haulik de Várallya, s. r. e. titulo S.S. Quirici et Julittae presbyter cardinalis Dei et Apostolicae Sedis gratia archiepiscopus Zagrabiensis, ... in metropolitana ecclesia Zagrabiensi dominica VI. post Pascha, die vero XII. mensis Maji anno MDCCCLXI. solenni ritu celebrabat, ad venerabilem clerum, excelsos proceres, ... dicta a Francisco Milašinović, canonico Zagrabiensi, archidiacono Kemlekensi - Milašinović, Franjo (Velocibus typis Caroli Albrecht, 1861)
O životu i radu Jurja Haulika.