Venerabili clero dioeceseos meae tam saeculari, quam regulari salutem in Domino sempiternam! - Haulik, Juraj (Typis Francisci Suppan, 1851)
Okružnica o opadanju pobožnosti i poziv svećenstvu na sudjelovanje na duhovnim vježbama u Zagrebu u rujnu 1851.