Vijeće za financijsku stabilnost (Hrvatska narodna banka, 2014)
Web-stranice međuinstitucionog tijela koje oblikuje makrobonitetnu politiku Republike Hrvatske, a sastavljeno je od predstavnika HNB-a, Hanfe, Ministarstva financija RH i DAB-a.