Izvješće o radu Stručnog odbora Hrvatskoga knjižničarskog društva .. (Hrvatsko knjižničarsko društvo, 2019)
Izvještaj o radu za izvještajno razdoblje Stručnom odboru podnijeli su predsjednici sekcija, komisija i radnih grupa.