Kolo igra, kolo vodi i sve pjeva o slobodi : povodom Dana žena u čast 40. obljetnice ustanka i socijalističke revolucije naroda i narodnosti Jugoslavije - Bauer, Krešimir (Zajednica saveza kulturno umjetničkih društava, 1981)
U osam redova nizovi licitara. Naslov smješten u donjoj trećini plakata