Zajednica saveza kulturno umjetničkih društava Zagreba i zajednica općina Zagreb - Bauer, Krešimir (Zajednica saveza kulturno umjetničkih društava, 1981)
Prikazan dio nadlaktice i podlaktice s pričvršćenom lopaticom s koje se smješi Emoji