Hrvatska udruga za medicinsko pravo (Hrvatska udruga za medicinsko pravo, 2019)
Web-stranice organizacija koja promiče suvremene znanstvene i praktične standarde te etičke vrijednosti u medicini i pravu, jačanje pravne sigurnosti i svjesnosti odgovornosti pružatelja zdravstvenih usluga, a sve u svrhu ostvarivanja i zaštite temeljnih prava građana Republike Hrvatske na zdravstvenu zaštitu.