Uređena zemlja : nacionalni program zemljišnih knjiga i katastra (Uredjenazemlja.hr, 2019)
Web-stranice nacionalnog projekta koji bi ubrzao registraciju nekretnina u katastarskom i zemljišnoknjižnom sustavu te se podigla razina pravne sigurnosti u prometu nekretninama.