Mišljenje roditelja o utjecaju glazbene škole na kvalitetu života učenika - Popović, Ana, muzikologinja (Array, 2019)
Rad istražuje mišljenja roditelja učenika osnovne Glazbene škole Franje Kuhača u Osijeku o tome kako glazbeno školovanje utječe na kvalitetu života i sam život njihove djece. Roditelji su odgovarali na pitanja o tome koliko oni i njihova djeca izdvajaju vremena za redovito pohađanje glazbene škole i vježbanje, potiču li svoju djecu na vježbanje te utječu li obveze u glazbenoj školi na općeobrazovno školovanje i društveni život njihove djece. Roditelji su izrazili i svoje mišljenje o tome jesu li obveze u glazbenoj školi primjerene dobi njihovog djeteta i bi li nešto promijenili u organizaciji rada glazbene škole.